WIJ ONDERSTEUNEN FIJI!

We hebebn elkaar in Fiji ontmoet, 3 jaar geleden en het heeft ons leven veranderd!

 

Fiji heeft een natuurlijke cultuur die ervoor zorgt dat je je innerlijke geluk vindt.

 

Laurens heeft altijd de voorkeur gegeven aan het verblijf in een 'homestay'. Hij kwam daardoor in contact met een gezin dat op het mooiste eiland woonde op 4 uur varen van het vasteland. Laurens was van plan om daar maar 2 weken te blijven, maar bleef uiteindelijk 6 maanden. Laurens maakte 6 maanden deel uit van hun cultuur en familie en is sindsdien verweven in hun familie.

 

Claudia was in Fiji om vrijwilligerswerk te doen voor een plaatselijke school in Suva. Nadat ze verliefd was geworden op Fiji, wilde Claudia de prachtige eilanden van Fiji verkennen nadat ze klaar was met het vrijwilligerswerk.

 

Zo leerden Claudia en Laurens elkaar op een dag kennen op het eiland waar Laurens bij zijn Fiji-familie woonde.

 

Fiji is niet alleen een speciale plek voor ons beide, maar het is ook een speciale plek omdat we elkaar daar hebben ontmoet.

 

De COVID-19-crisis heeft Fiji, en de meesten van ons, heel, heel hard getroffen. Het gezin in Fiji leeft van het toerisme - dat sinds maart 2020 praktisch is gestopt.

 

Ze leven zuinig en hebben niet veel nodig. Hun investering in voedsel door middel van zaden en planten is bijna vernietigd door de hevige storm en tsunami.

 

Wij ondersteunen daarom onze Fijische gemeenschap door 50 cent te doneren voor elke bestelling van Vegan Pecan.

 

Het geld gaat naar het kopen van schoon drinkwater, eten en voor de kinderen om weer naar school te kunnen gaan.